Home
dsc00836.jpg
Rotterdam en een haar in je soep PDF Print E-mail
Door: Dr. Who   
zaterdag, 21 mei 2005
Als er iets is wat je niet wilt dan is dat wel een haar in je soep.
 Toch loop je wel degelijk dit risico als je in Rotterdam verzeilt raakt (alhoewel ik me niet kan voorstellen wat je daar te zoeken hebt) en uit eten gaat bij, ja, geloof het of niet: Dekokendekapper, of is het: deKokendeKapper of: de kok en de kapper?? Ik weet het niet het is wat verwarrend.
Bij nadere beschouwing bleken de activiteiten als knippen en koken in gescheiden etablissementen plaats te vinden, ik was hier wel blij mee, als ik ergens een hekel aan heb is het wel aan de buurtroddels tijdens mijn maal. En toch is dit nu precies waar deze kok zo berucht om geworden is alhoewel deze kapper ook behoorlijk kan koken. Maling aan de kaart moet je hebben, die kwam niet geheel overeen met het beloofde en geserveerde dierlijk onderdeel. Beloofd, volgens de kaart, was iets uit de vliegende categorie, geserveerd werd iets wat toch zeker een aantal jaren onder water heeft vertoefd. Maakt mij niet uit. Het eten was erg lekker, wel werden we enige malen abrupt gestoord door voorbijtrekkende muzikanten die meenden hun talenten met ons te moeten delen. Ook de uitbater zelf was luidruchtig aanwezig en zeker niet behept met enig zangtalent welke hij overigens wel met ons deelde. Mijn haar is allang verdwenen en op dit soort momenten kan ik daar niet rouwig om zijn, stel  dat ik ook nog een bezoek had moeten brengen aan de kapsalon van deze kok… het is me bespaard gebleven. Deze KokendeKapper heeft , je raadt het al, een website (www.dekokendekapper.nl), de perfecte visualisatie van wat ik hier probeer te vertellen.
Op dit moment echter schijnen de activiteiten op een ander pitje te staan. Het is als met cup-a-soup, of als met een vriendin waar je al te lang mee samen bent, nu even niet!!

< Vorige   Volgende >